Robert Pattinson a fost votat cel mai sexy bărbat din lume

Actorul britanic Robert Pattinson (“Amurg”, “Harry Potter şi Pocalul de Foc”) este la ora actuală cel mai frumos bărbat din lume, potrivit unui sondaj realizat de revista britanică “Glamour”. În ultima vreme, artistul de 23 de ani a reuşit să işte mai multe suspine decât Brad Pitt şi Johnny Depp, actorii care dominau până nu demult topurile cu bărbaţi arătoşi.

Interpretul vampirului Edward Cullen din thrillerul romantic “Amurg” nu pare să fie prea mişcat de noul statut de sex simbol. “Chestia asta cu cei mai fierbinţi actori nu înseamnă de fapt nimic. Peste o lună, altcineva va ajunge cel mai trendy, cel mai sexy”, relativizează Pattinson, citat de fluxul de ştiri Bang Media.

Pe podiumul celor mai atractivi masculi au mai urcat excentricul Johnny Depp de 46 de ani, dar şi Brad Pitt, care la cei 45 de ani ai săi se plângea recent că este mult prea bătrân pentru Hollywood.

În top se mai află Hugh Jackman, cel pe care revista “People” îl numea anul trecut drept “cel mai sexy bărbat în viaţă”. De asemenea, printre primii zece se mai află George Clooney, fotbalistul David Beckham şi puştiul Zack Efron, o altă tânără speranţă lansată de serialul pentru adolescenţi “High School Musical”. Clasamentul a fost obţinut în urma unui sondaj realizat de revista “Glamour” în rândul a 2.000 de femei britanice.

0 comentarii:

top
Promovare Gratuita - Top123 SEO Romania ClickLink.ro Filme Inscrie-te in TOP ! Director web TopOfBlogs DigNow.net Colinde AfaceriOnline.net Director Web TopDirector - Cinema