Robert Pattinson, la un pas de a renunta la actorie

Starul din “Twilight” isi doreste o cariera in muzica, aceasta fiind a doua pasiune, dupa actorie. Cateva dintre piesele compuse de el au intrat si pe coloana sonora a filmului care l-a facut celebru. Fenomenul “Twilight” l-a adus in atentia a milioane de oameni din intreaga lume, insa Robert Pattinson a fost la un pas de a renunta la cariera in film. Celebrul actor care joaca rolul cuceritorului vampir Edward Cullen, in seria “Twilight”, se gandea sa schimbe cariera in actorie cu una in muzica, cand impresarul acestuia i-a sugerat sa mearga la castingul pentru rolul care urma sa-l faca celebru.
Regizorul filmului “How To Be”, o alta productie pentru care Robert Pattinson a semnat un contract, a spus recent ca acesta este mereu in cautarea unei noi provocari. Atunci a aparut “Twilight”, film care i-a oferit lui Rob – asa cum ii sun apropiatii-, pe langa rolul principal, si posibilitatea de a compune o piesa (Never Think – n.r.) pentru coloana sonora. “Cauta o provocare mai mare, iar cele doua productii i-au starnit din nou interesul pentru actorie”, a spus Oliver Irvin, regizorul productiei “How To Be”.
Irvin a speculat atat talentul, cat si sarmul lui Pattinson, mai mult decat atat, i-a interzis sa-si schimbe look-ul pana la incheierea filmarilor, acesta fiind unul din atuurile lui. In prezent, Robert Pattinson filmeaza pentru urmatoarea ecranizare din seria “Twilight”, “New Moon”, film care va avea premiera pe 20 noiembrie 2009. “Eclipse”, ecranizarea cu numarul trei din celebra serie semnata de Stephenie Meyer, este programata pentru luna iulie a anului 2010.

0 comentarii:

top
Promovare Gratuita - Top123 SEO Romania ClickLink.ro Filme Inscrie-te in TOP ! Director web TopOfBlogs DigNow.net Colinde AfaceriOnline.net Director Web TopDirector - Cinema