Despre Rob...

S-a născut pe 13 mai 1986 la Londra, Anglia. Îi place muzica şi este un bun interpret, cântând atât la chitară cât şi la pian. La 15 ani, s-a implicat în teatru cu ajutorul Barnes Theatre Company. Dupa ce a acumulat experienta în spatele scenei, s-a apucat de actorie. A captat atentia unui agent într-o piesa Tess a D'Urbervilles, iar de atunci a început sa caute roluri profesioniste. Este actor , model (in 2007 a aparut ca imaginea Hackett pentru colectia de toamna 2007) si muzician, cunoscut pentru rolul Edward Cullen in filmul "Twilight".

A demarat roluri pe marele ecran în filme precum Ring of the Nibelungs (2004)(TV)- Kingdom of Twilight, în rolul lui Giselher şi Vanity Fair (2004) în rolul lui Rawdy Crawley. În 2003, Robert a primit rolul lui Cedric Diggory în Harry Potter şi Pocalul de Foc (2005). Rolul l-a primit o săptămână după întâlnirea cu Mike Newell la sfârşitul lui 2003. El l-a jucat pe Cedric Diggory un baiat priceput la toate, popular, unul din cei doi studenti la Hogwarts ales pentru a concura in "Turnirul celor 3 vrajitori". A fost un mare succes pentru un nou venit care nu era cunoscut pentru bransa.
De atunci a fost distribuit în rolul lui Edward Cullen în anticipatul film Twilight (2008/I). Muzica compusă de Robert, de asemenea, va face parte din coloana sonoră a filmului. Pe lângă acestea, Robert şi-a finalizat rolul lui Salvador Dali în Little Ashes (2008) şi a lui Art în How to Be (2008).

Pattinson ia in serios actoria, asa ca regulat el joaca in Barnes Theatre Club in Londra( teatrul care l-a "pregatit" pentru viata de scena). El mai este pasionat si de fotbal,ski, biliard si snowboarding.

0 comentarii:

top
Promovare Gratuita - Top123 SEO Romania ClickLink.ro Filme Inscrie-te in TOP ! Director web TopOfBlogs DigNow.net Colinde AfaceriOnline.net Director Web TopDirector - Cinema